• Om CyberSecurity behapbaar te maken ben ik de "CyberSecurityBooster" gestart. Elke maand wordt je in 30 minuten bijgepraat en inmiddels is er al een hele bibliotheek aan (gratis) boostersessies beschikbaar.

  De volgende partijen maken het programma mede mogelijk. De standpunten en meningen van de CyberSecurityBooster, zijn de persoonlijke mening van Bernold Nieuwesteeg/CyberSecurityBooster en/of zijn gastsprekers en staan los van eventuele officiële standpunten van partners. De partners zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van uitlatingen en reacties van derden op de hier gepubliceerde stukken, video’s en geluidsfragmenten.
  broken image

  MKB Cyber Campus

  De MKB Cyber Campus is dé plek waar bedrijfsleven, onderwijs, overheden en het Digital Trust Center samen bouwen aan de digitale weerbaarheid voor het MKB.

  broken image

  Digital Trust Center

  Het Digital Trust Center helpt jouw organisatie met advies en tools om veilig digitaal te ondernemen

  broken image

  Het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

  Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat werkt aan een mooier Nederland. Samen zorgen we voor een bereikbaar land met sterke dijken, waarin je veilig van A naar B komt. Voor een land met schone lucht, een schone bodem en schoon water.

  broken image

  PVO Limburg

  Het Platform Veilig Ondernemen Limburg (PVO Limburg) is actief voor de provincie Limburg. Zij faciliteert 33 gemeenten en hun (veiligheids)partners.

  broken image

  Samen Digitaal Veilig

  Wij zijn ruim 50 grote samenwerkende brancheorganisaties (partners) die bedrijven helpen met informatie en tooling voor digitale veiligheid. Of je nu wilt starten met cybersecurity of aan de NIS2 wilt voldoen. Hier ben je aan het juiste adres. Je krijgt ondersteuning op maat. Persoonlijk en concreet.

 • Wil je je kennis ook toetsen en in contact komen met gelijkgestemden? Doe dan mee aan mijn masterclass ism de Erasmus Universiteit Rotterdam "De Essentiële Basis en Strategisch Inzicht in NIS 2"

  broken image
 • Ervaringen van kandidaten:

  “De NIS2 Cybersecuritybooster sessies waren leerzaam en hebben mij extra handvatten gegeven op de impact van NIS2”

  André Markus (Rijkswaterstaat)

  “Met name twee handvatten hebben de boosters en artikelen me gegeven. Ten eerste de kijk op de supply chain. Juist omdat ik in een ecosysteem werk met verschillende ketens, hielp de booster met Piet Bel me om anders te kijken naar de verantwoordelijkheden in de ketens. Ten tweede hielp het artikel van Nynke Brouwer en de booster met Jeroen Naves me om beter begrip te hebben welke sectoren en organisaties worden geraakt door NIS2. Het zette me aan om nog eens goed naar de tekst van NIS2 te kijken.”

  Ruud Harreman (Ministerie Infrastructuur en Waterstaat)

  De masterclass heeft eigenlijk onze zorgen voor met name de kleinere Mkb’er bevestigt. Deze doelgroep heeft het nu al moeilijk om Cybersecurity te regelen en NIS2 gaat naar verwachting voor nog meer druk zorgen.”

  Peter Cox (PVO Limburg)

 • NIS 2 Masterclass in een notendop:

  • Interviews met diverse topexperts
  • Intervisiesessie voor vragen & discussie
  • Afsluitend netwerkevent met certificaat-uitreiking en borrel
  • On demand en in eigen tijd te bekijken of als podcast te beluisteren
  • Kennis van de essentiële basis en strategisch inzicht.
  • Handelingsperspectief: hoe kan ik met NIS 2 aan de slag voor mijn organisatie/afnemers/toeleveranciers?
  • Feedback op het essay dat je schrijft dat je verder kan inzetten bij je werk
  • 25 CPE punten
  • Treedt toe toe een netwerk van gelijkgestemden, meer dan 60 deelnemers gingen je voor
  • Na succesvolle afronding van de Masterclass ontvang je een certificaat, waarmee je kunt aantonen dat je bekwaam bent in NIS 2 en klaar bent om uit te blinken in dit vakgebied.