• Keynote NIS 2

  Bestuurder: jij bent verantwoordelijk voor cybersecurity & NIS 2. Op veler verzoek is dit de online versie van de keynote over NIS 2 die ik regelmatig live presenteer. Deel deze key note gerust met iedereen die een gezonde dosis nis2 voorbereiding kan hebben.

 • Bedankt voor het kijken van mijn keynote. Wil jij jezelf of jouw medewerkers verder informeren, lees dan verder:

  Speciaal voor IT managers, compliance officers of adviseurs cybersecurity van kleine, middelgrote of grote organisaties die te maken krijgen met NIS 2 heb ik een aantal kosteloze 'boostersessies' gemaakt die een aantal kernelementen van NIS 2 behandelen. Schrijf je bijvoorbeeld in voor één van de volgende sessies: (alle sessies zijn te zien op de databank: https://cybersecuritybooster.webinargeek.com/)

  broken image

  Kosteloze boostersessie

   Welke vragen moeten bestuurders stellen over NIS 2? Hoe kan je zorgen dat een servicepartner jou tegen optimale kosten een optimaal cybersecurityniveau bezorgt? Kijk nu mee met ethisch hacker en cybersecurityadviseur Jochen den Ouden

  broken image

  Kosteloze boostersessie

  De Network and Information Security 2 Directive (NIS2) is een Europese richtlijn met wettelijke maatregelen die het niveau van cyberbeveiliging in de Europese Unie moet verhogen. Het is nu aan de EU-lidstaten om NIS2 vóór oktober 2024 om te zetten in nationale wetgeving. Ik ga in gesprek met Jeroen Naves. Jeroen behoort als advocaat/partner bij Pels Rijcken bij dé NIS 2 experts van Nederland. 

 • Masterclass in samenwerking met de Erasmus Universiteit

  Wil je je medewerkers kennis laten toetsen en hen netwerk laten uitbreiden, overweeg dan de NIS 2 Masterclass. De masterclass kost 950,- ex BTW.